e
Banner

Etiketler: proje taşımacılığı



Rüzgar enerjisine 75 milyon avro yatırım geliyor


Yayın: 20-09-2012
Kategori: Enerji

Yenilenebilir enerji yatırımlarına RES Anatolia’dan bir yatırım daha geldi. Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya Pasifik'te faaliyet gösteren yenilenebilir enerji üreticisi RES grubuna bağlı şirketlerden RES Anatolia, Samsun'un Havza ilçesinde 48 megavatlık (MV) bir rüzgar santralinin lisansını aldı.




Proje taşımacılığında ‘Oscar’lık HAREKET!


Yayın: 20-09-2012
Kategori: Enerji

Çeyrek asra dayanan uzmanlığı, aynı anda 6 ayrı RES’e çözüm sunma gücü ve profesyonel kadrosuyla proje lojistiğinde yatırımcıların ilk adreslerinden biri haline gelen Hareket, bu alandaki başarısını sektörün Oscar’ı sayılan ESTA Mükemmeliyet Ödülü ile taçlandırdı.




Hareket Proje Taşımacılığı’ndan dünya çapında iş!


Yayın: 31-10-2012
Kategori: Lojistik

Türk şirketi Hareket, Türkmenistan’da her biri 566 ton olan parçaları bin 250 kilometre uzağa konvoy halinde taşıdı. 62 gün süren zorlu yolculuk sırasında 60 köprüyü by-pass ederek geçen şirket ödül aldı.

 




TLS Lojistik ve Tuscor Lloyds, proje taşımacılığı için bir araya geldi


Yayın: 14-11-2012
Kategori: Lojistik

TLS Lojistik ve Tuscor Lloyds yetkilileri, iki yıldır global ölçekte süren işbirliklerini geliştirmek amacıyla Londra’da bir araya geldi. İki şirket, çeşitli ülkelerde proje taşımacılığı yapıyor.





Sürat Nakliyat, lraq Logistic Group ile işbirliği yaptı



Sürat Nakliyat,  lraq Logistic Group’la işbirliği yaparak firmanın Türkiye’deki tek yasal temsilcisi oldu.





ESTA Mükemmeliyet Ödülü HAREKET''in



Çeyrek asra dayanan uzmanlığı, aynı anda 6 ayrı RES'e çözüm sunma gücü ve profesyonel kadrosuyla proje lojistiğinde yatırımcıların ilk adreslerinden biri haline gelen Hareket, bu alandaki başarısını sektörün Oscar'ı sayılan ESTA Mükemmeliyet Ödülü ile taçlandırdı.





AFD Air, proje taşımacılığını %20 artırdı


Yayın: 25-12-2012
Kategori: Havayolu

AFD Air Genel Müdürü İşlek, bu yılın ilk dokuz ayında 2011’in aynı dönemi ile kıyaslandığında yaklaşık yüzde 20 kadar daha fazla proje taşıması yaptıklarını söyledi.





Varan Lojistik, proje taşımacılığında filosunu geliştirecek



Kuruluş aşamasında daha çok ev ve ofis taşımacılığına yönelik kurdukları araç filolarını, lojistik sektöründe göstermeyi planladıkları faaliyetlere uygun olarak yenileyeceklerini belirtİ.





Öznakliyat yeniden yapılanmanın meyvelerini topluyor



Lojistik sektörünün 62 yıllık deneyimli markası Öznakliyat, 2012 yılını yeniden yapılanmaya ve stratejik yatırımlara ayırdı. Bu önemli adımların karşılığını geçen yılın ikinci yarısında imzaladıkları kontratlar ve tamamladıkları taşımalar ile aldıklarını söyleyen Öznakliyat Proje ve Ağır Nakliye Müdürü Filiz Bozat, özellikle ulaşım, enerji ve sanayi yatırımlarının aranılan lojistik çözüm ortağı olduklarına adikkat çekiyor.





Hareket'ten 120 tonluk katamaran operasyonu



1957 yılında kurulan ve proje taşımacılığının lider markalarından olan Hareket, Tuzla’da 33 metre boyunda ve 10,5 metre yüksekliğinde 120 ton ağırlığındaki katamaranın nakliyesini gerçekleştirdi.